Slider

Follow

Testissä uudet Kolme Cosmetics luonnonkosmetiikkatuotteet

keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö Kolme Cosmetics kanssa


Heipat sinne!


Osa teistä tietääkin, että suosin mielelläni eettisiä ja ekologisesti valmistettuja tuotteita. Iso plussa jos ne on vielä kotimaisia, niinkuin nämä Kolme Cosmeticsin tuotteet ovat!

Tämä filosofia pätee kohdallani niin vaatteisiin, sisustukseen, ruokaan kuin kosmetiikkaankin. 

Mikään ehdoton en asian kanssa todellakaan ole, mutta mielelläni valitsen paremman, omiin arvoihin sopivamman tuotteen, aina kun se on mahdollista.

Nyt sain tällä kertaa testiin Kolme Cosmeticsin tuotteet, jotka otinkin ilolla vastaan. 
Kolme Cosmetics on lanseerannut uuden sarjan, joka soveltuu erityisesti vauvan ja pienen lapsen luonnonmukaiseen ihonhoitoon.

Perheeseemme kuuluu lapsia, joilla 2/4 on atooppinen iho, kuten minullakin. Kahdella pienimmällä on ihan hyvä iho, mutta toki iho on pitkän talven, ja useiden päivittäisten pesujen jäliljtä kuiva ja hieman ärtynyt.

Vauvan posket olivat kuivuudesta ärtyneet ja punaiset juuri silloin, kun nämä tuotteet sain.

Kolmen viikon testauksen jälkeen punaisuus on vähentynyt.


Kolme Cosmeticsin yrittäjä Hanna lähetti minulle kolme tuotetta, jotka sopivat koko perheelle ihan pienimmästä lähtien: Hoitoöljy, Kehäkukka & Kaura, Babybalm, Kehäkukka & Kaura, ja Magic Zinc.

Kolme Cosmeticsin yrittäjä valmistaa kaikki tuotteet pienissä erissä Suomessa. Esimerkiksi kehäkukat, joita tuotteissa käytetään, on kasvatettu omassa puutarhassa ilman torjunta-aineita, tai teollisia lannoitteita. Mahtavaa, eikö?

Pidän kovasti siitä ajatuksesta, että tiedän tasan tarkkaan mistä tuote on tullut ja millaisissa olosuhteissa se on tehty. 

Kolmen tuotteet on valmistettu sillä ajatuksella, että niistä ei välity mitään haitallisia tai voimakkaita kemikaaleja. Suurin osa tuotteista käy kaiken ikäisille. 


Saamani Baby Balm sisältää kauraöljyä, kehäkukkaa, mehiläisvahaa, ohdakeöljyä, ja pienen määrän e-vitamiinia/tocopherolia, jotta tuote säilyisi kauemmin tuoreena. 

Balmi on myös vedetön!

Miten nämä ainesosat auttavat sinua?

Kauraöljy sitoo kosteutta, ja sopii vaurioituneen ihon hoitoon. 

Samoin kuin balmin sisältämä mehiläisvaha: tiesitkö että mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerinen? 

Kehäkukka sisältää lukuisia flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina. Kukilla on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutteita. 

Ohdakeöljy on kaikille ihotyypeille sopiva öljy, joka tekee balmista pehmeän ja imeytyvän. Se sisältää myös runsaasti E-vitamiinia. 

Huom! Mehiläisvaha lämpökäsitellään, niin ettei siinä ole botuliiniriskiä. Sopii siis myös vauvoille tai esimerkiksi koirien tassuille!

Baby balm sopii erityisesti rohtumiin ja rikkinäiselle iholle. Itse käytän sitä päivittäisessä käytössä kasvojen iholle, ja vauvan poskille pesujen jälkeen. 

Balmi hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Se on hyvin riittoisa, otan nokareen balmia sormen päilleni ja se sulaa levitettäessä iholle. 

Balmissa on maadoittava tuoksu: hyvin mieto ja luonnollinen. Huomaa, ettei siihen ole lisätty mitään ylimääräistä, ja tuoksusta voi erottaa balmin sisältämät ainesosat. Vaikka tuoksu onkin mieto, niin sen haistaa tuotetta käytettäessä. Tuoksu ei kuitenkaan jää iholle, vaan häviää melko nopeasti.


Hoitoöljy sisältää kotimaista kylmäpuristettua kauraöljyä, joka kosteuttaa ihoa syvältä antaen sille suojaa. 

Kylmäpuristettuun luomu ohdakeöljyyn uutettu kehäkukka on kasvatettu Kolmen cosmeticsin omassa puutarhassa. 

Tiesitkö, että kehäkukkaa on käytetty kautta ihmiskunnan historian, nimenomaan haavanhoidossa sen ihoa korjaavien ominaisuuksien johdosta? 

Hoitoöljy on antioksidanttinen ja sisältää runsaasti E- ja A-vitamiinia.

Tätä öljyä käytän joka kerran kun käyn suihkussa! Olen vähän (tosi) laiska rasvaamaan vartalon ihoani, mutta tämä on ollut helppo ottaa käyttöön, sillä öljy on niin kätevä ja nopea levittää suoraan pumppupullosta.  

Hoitoöljy sopii mainiosti ihon kosteutukseen ja puhdistukseen, esimerkiksi meikinpoistoon ja kylpyveteen. En pese vauvaa enkä leikki-ikäistä saippualla, vaan lisään öljyä kylpyveteen. Liiallinen pesu (varsinkin saippualla) kuivattaa ja vaurioittaa ihon omaa suojamekanismia.


Magic Zinc -on nimensä mukaisesti sinkki, ja sinkkirasva on varmasti kaikille vauvoja hoitaneille tuttu tuote. 

Usein se vaan myydään muovipurkissa kaupanhyllyllä. Tämä Magic zinc myydään hyvin riittoisana palatuotteena, joten siitä ei jää ympäristöön mitään ylimääräistä. Sain palan mukana myös mehiläisvahakääreen (Cosmetic bee´s wrap) Magic zinc -palan kuljetusta ja säilytystä varten. Se muovautuu palan ympärille käsien lämmöstä, ja on uudelleen käytettävä ja pestävä.

Magic zinc -sinkkivoidepala on ollut meillä näistä tuotteista vähiten käytössä. Sinkkivoidepala rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa, vähentää ihon punoitusta ja muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Tämä sopii erityisen hyvin muiden tuttujen sinkkivoidetuotteiden mukaisesti esimerkiksi vaippaihottumaan, mutta koska meillä vauvalla on erittäin siisti vaippa-alue, niin en sitä ole siihen tarkoitukseen käyttänyt. Muutaman kerran olen sitä kokeillut omiin ärtyneisiin kämmenselkiini. Tämä ei tuoksu juuri miltään, ja sopii koko perheelle! Sinkkivoidetta kannattaa käyttää esimerkiksi suihkun jälkeen yötä vasten.Yhteenvetona voin lämpimästi suositella näitä tuotteita muillekin. Pidän siitä, että tuotteet ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa (tai kuten Hanna itse kutsuu, tuorekosmetiikkaa), ja että ne ovat niin monikäyttöisiä ja riittoisia. Tuotteilla on aidot, yksinkertaiset ja tehokkaat ainesosat. Incilista on lyhyt, ja tuotteet toimii!

Seuraavaksi olisi kiva kokeilla Kolme Cosmetics kasvovoide + Kehäkukkauutetta, joka on esittelyn mukaan moussemainen, super kosteuttava ja siloittava kehäukkavoide.


Myös kosmetiikkaguru Miia Johansson on postannut näistä tuotteista omissa kanavissaan! Miian blogiin: miiajohansson.com


Seuraa blogiani myös Instagramissa

-Sasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa