Slider

Follow

Me ostettiin talo + syksyinen asetelma sohvapöydällä

maanantai 25. lokakuuta 2021


Me ostettiin hiljattain vuonna 1937 rakennettu puutalo. Vaihdettiin kaupunkia Helsingistä Lahteen.


Moni seurasikin Instagramin kautta jännittyneenä asuntolainaprosessia (siitä muuten lisää, kunhan ennätän, hyvin monia tuntui kiinnostavan erilaiset asuntolaina kiemurat, ja miten voi saada asuntolainan ilman suurta pääomaa). Jännitettiin myös, että meneekö meidän tarjouksemme talosta läpi, ja mitä sanoo kuntotarkastus.


Kun kaikki meni nappiin, oli olo aika äimistynyt. Heinäkuussa kävin ensi kerran katsomassa taloa, ja syys-lokakuun vaihteessa pääsimme muuttamaan.


Täällä on vielä kaikki ihan kesken, mutta silti tuntuu että ollaan ehditty jo niin paljon, ja että lähestulkoon päivittäin tulee jotain uutta esiin! Ehkä suurimpana tässä vaiheessa pihatyöt ja miten ympäristö muuttuu vuodenajan mukaan. Mehän ollaan aina asuttu kerrostalossa.


Tästä eteenpäin blogissa tullaankin näkemään vanhan puutalon remontointia ja sisustusta.

Alakerran kellari ja kylpyhuonetilat revitään kokonaan auki ja remontoidaan täysin. Pihaa laitetaan pikkuhiljaa (tänä syksynä ennätin istuttaa maahan muutaman kukkasipulin, voi, kunpa pääsisin seuraamaan keväällä niiden kasvua!).


Kaikki huoneet remontoidaan vessaa ja keittiötä lukuunottamatta. Niidenkin aika on ehkä joskus myöhemmin!
Olohuoneen sohvapöytä vaihtui muuton myötä. Aiemmin meillä oli ihana Gubin pedrera, mutta tänne vanhaan taloon kaipasin vähän eri tyyliä. Lisäksi olohuone on hyvin pitkulaisen mallinen, joten kolmion mallinen Gubi Pedrera ei muotonsakaan puolesta oikein sopinut.


Ostin tilalle valkoisen suorakulmion mallisen marmoripöydän, ja vaikka ennen sen saapumista mietin että teinköhän oikean ratkaisun, niin kyllä olen tykännyt siitä tosi paljon. Se antaa juuri sopivasti klassista ilmettä tilaan, ja sille on ihana rakentaa asetelmia.
Tässä näette vähän meidän olkkarin syysfiiliksiä. On niin kiva muuttaa huoneen tunnelmaa asetelmien ja tekstiilien avulla! Nyt pöydälle pääsivät kirpputorilta ostettu kynttilänjalka, kurpitsat, pihaistutuksista pelastetut kanervat ja marketista ostettu ihana syksyinen kimppu.

Psst. olkkarin pintaremppa valmistuu tällä viikolla! Voin kertoa, että lopputulos tulee olemaan aivan ihana!

 

-Sasa

Seuraa blogia myös Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa