Slider

Follow

Makuuhuoneen uusi säilytyskaluste ja päivitetty ilme

lauantai 27. maaliskuuta 2021

 Kaupallinen yhteistyö furmus.fi kanssa


Pääsette kurkkaamaan vähän meidän makuuhuoneen uusiin tunnelmiin!


Koko makkari on uusittu seinän väriä myöten.


Kalusteet, jotka meillä makuuhuoneessa oli, oli siirtyneet suoraan tänne edellisestä kodistamme, eivätkä sellaisenaan sopineet täysin eri malliseen huoneeseen. Lisäksi makkarin tunnelma oli hieman liian romanttinen ja vaalea omaan makuuni. Halusin huoneeseen lisää syvyyttä, tunnelmaa ja ennen kaikkea toiminnallisuutta.

Ennen Liljan vaatteet olivat Ikean Hemnes lipastossa, jonka olin maalannut mustaksi. Lipastossa ei sinänsä ollut vikaa, laatikot vetivät todella paljon tavaraa ja vaatetta. Kuitenkaan en halunnut enää mustaa lipastoa ja se oli malliltaan huono: korkea mutta kapea. Ikkunan eteen sitä siis ei voinut sijoittaa, ja koska huone on hyvin pitkulainen, toisella seinällä se taas oli kulun edessä.


Sain mahdollisuuden tehdä furmus.fi verkkokaupan kanssa yhteistyötä, ja valita makuuhuoneeseemme sopiva kaluste.


Valitsin kotimaisen tuotesarjan Hiipakan Taiga 5.8 senkin. Senkki sopii nyt täydellisesti huoneeseemme, ja se oli mahdollista sijoittaa ikkunan eteen. Senkki on painava ja erittäin tukevan ja laadukkaan oloinen. Sitä on saatavilla useassa eri mallissa, ja muutamassa eri värissä.


Valitsin Furmukselta kuuden laatikon Taiga senkin. Laatikot avautuvat kätevästi pehmeällä push open -mekanismilla. Nyt, kun Lilja muutti omaan huoneeseen, laitoimme vauvan vaatteet tähän senkkiin. Tykkään kalusteen hillitystä tyylistä, joka sulautuu nyt hyvin makuuhuoneemme tunnelmaan.Furmuksella on nyt Super sale 28.3. asti, ja osa tuotteista on jopa -40% alessa! Alennuskoodilla furmus30 saa 30€ lisäalen yli 300€ ostoksiin.


Koodilla sasavilla25 saat 25% alennuksen Hiipakan tuotteisiin aina 31.3. asti.


Furmukselta Markus informoi minua etukäteen, että valitsemani senkin toimituksessa kestää, ja se oli siis minulle täysin ok kun makkari ei tuolloin ollut muutenkaan valmis. Senkki kuitenkin tulikin odotettua aiemmin kotiinkuljetuksella!Mieluummin aina näin päin, kuin niin että toimitus viivästyy ja joutuu sitten itse kysellä tuotteen perään. Tästäkin on kokemusta ja ihan tuoreessa muistissa..


Olen tehnyt itsekin pitkään asiakaspalvelutyötä, ja hyvä ja toimiva asiakaspalvelu on minulle asiakkaana hyvin tärkeää. Vaikka tuote itsessään olisi hyvä, mutta asiakaspalvelu ala-arvoista, jää helposti ostokokemukset siihen yhteen kertaan. Tällä kertaa sain kuitenkin todella positiivisesti yllättyä, viesteihini on vastattu heti ja ystävälliseen sävyyn, ja sain senkinkin odotettua nopeammin!


Furmus haluaakin keskittyä hyvään, nopeaan ja rehelliseen asiakaspalveluun laadukkaiden tuotteiden lisäksi, ja ainakin omalla kohdalla se toteutui täysin.

 


Tässä muutama asiakaskokemus, jonka löysin heti pikaisella googletuksella:

 

”Tilasin fumukselta maton, jota olin käynyt katsomassa liikkeessä. Matto tuli parissa viikossa (mittatilaus). Ja oli halvin mitä löysin, furmuksella hinnassa aina kotiin toimitus kuuluu hintaan. Suosittelen!


Meillä hyvät kokemukset. Toimitus oli 3 päivää tilauksen jälkeen ja tuotteet oli niin kuin pitikin. Kotiinkuljetus plussaa.


”Olemme nyt tilanneet kahteen otteeseen www.furmus.fi huonekaluja (sängyn ja sohvan) ja molemmilla kerroilla olemme ilostuneet asiakaspalvelun nopeudesta ja mukavan rennosta otteesta. Toisella kertaa sohvan toimitus oli hiukan myöhässä tehtaan tuotantohäiriön vuoksi, mutta siitäkin asiakaspalvelun Antti laittoi viestiä ennen kuin odotimme sohvan saapuvan. Ennen kaikkea rehellinen ja iloinen viestintä ovat luoneet meihin vaikutuksen. 

Iso peukku ja suosittelemme!Senkki on ollut meillä nyt muutaman kuukauden käytössä, enkä keksi siitä moitittavaa. Olen niin iloinen, että vihdoin makuuhuoneemme alkaa näyttää siltä miltä olin kuvitellutkin, ja se toimii!


Vielä tulee jotain ihan pieniä muutoksia, ja tietysti vauvan sänky tulee makuuhuoneeseen. Ihanaa päästä viikkaamaan pieniä vaatteita laatikoihin <3


*Päivitys: Senkki on ollut meillä nyt vuoden, ja olen edelleenkin tyytyväinen. Se on pysynyt tosi siistissä kunnossa eikä ole naarmuuntunut käytössä. Se tuoksuu edelleen raikkaalta puulta sisältä, ja laatikoiden push open -toiminto toimii moitteettomasti.

 

-Sasa

Seuraa blogia myös Instagramissa ja Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa