Slider

Follow

Kaunis ja helppo pääsiäiskattaus ja kuulumiset juuri nyt

perjantai 26. maaliskuuta 2021


Pääsiäinen on alkukevään tärkeimpiä juhlia, ja itselle se on varma merkki keväästä. Pääsiäisen tienoilla lumet sulavat jo kovaa vauhtia, ja fiilis alkaa olla kaikin puolin energisempi valon roimasti lisääntyessä, ja luonnon heräillessä pikkuhiljaa talviuniltaan.

Pääsiäisenä jotenkin aina innostun koristelemaan kotia ja tekemään ehkä uusia sisustushankintojakin. Vähintään koti saa tarkemman siivouksen!Tykkään juhlia ja kattaa pöydän aina kun siihen on pienikin syy. Erityisesti nyt korona aikana ja erilaisten rajoitusten ollessa voimassa, koen tärkeänä löytää ilon ja juhlan aiheita arjen keskellä.

Pääsiäisasetelmat, tuoreet kukat ja vähän kauniimmin katettu pöytä tuovat niin paljon iloa!

Nuorempana lapsettomana en kokenut niillä olevan juurikaan merkitystä itselleni. Mutta lasten myötä juhlapyhien ja kulttuurin tuominen arkeen on tuntunut merkityksellisemmältä.

Lisäksi äitini on aina ollut sellainen, että kattaa pöydän kauniisti ja koti elää vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaisesti. Se on aina tuntunut itsestä mukavalta, ja on asia, jota haluan itsekin jakaa.  Huomaan, että lapsetkin innostuvat! Lilja totesi Vau, kaunis! kun näki pääsiäisasetelman, ja Elias taas innostui askartelemaan ja koristelemaan oman huoneensa, sekä kylvämään porkkanat. Vau, sanon minä! Mikä ihana ilo ja inspiraatio!
Raskaus on jo yli puolenvälin

Raskaus on edennyt jo yli puolen välin, nyt olen raskausviikolla 22.

Maanantaina olisi ollut rakenneultra. Olin kuitenkin koronaan sairastumisen takia edelleen eristyksessä maanantaina, ja jouduin siirtämään aikaa.

Onneksi aika järjestyi pian, ja saatiin se jo keskiviikko iltapäivälle! Meillä kävi myös onni, sillä mies pääsi osallistumaan ultraan kun siskoni tuli rakenneultran ajaksi vahtimaan lapsia.

Kätilö oli super mukava, ja jutteli koko ajan, huolehti meistä ja kehui vauvaa. Kaikki oli niin hyvin kuin tässä kohdin voi olla!

Saatiin myös sukupuoli selville, sillä se näkyi heti ensimmäisenä anturin osuessa mahaan.

Siellä meidän pieni poikamme makoili haarat levällään! Sukupuoli ei tullut itselle yllätyksenä, sillä jo np-ultra antoi siitä vahvoja viitteitä. Olin jännittänyt ultraa etukäteen, ja nähnyt siitä epämiellyttävän unenkin. Onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin, ja tilanne oli huomattavasti rennompi ja mukavampi kuin unessani. Ultrassa viikkoja oli 21+3, ja mitat vastasivat 21+0, joten hyvin tasaisesti kasvaa pieni siellä kohdussa.Helppo kattaus

Kattauksen saa loihdittua helposti kauteen sopivien värien, kukkien ja koristeiden avulla.

Pääsiäiseen yhdistetyt värit ovat erityisesti keltainen, vihreä, valkoinen ja violetti. Paljon näkee myös kaikenlaisia pastellinsävyjä.

Tällä kertaa meidän kattauksessamme oli hempeät Pentikin kalliosarjan lautaset, ja valkoiset kangasservietit yksinkertaisesti juuttinaruin kiedottuna.

Kimpusta löytyi valkoista, vihreää ja hennon violettia. Lisäksi sujautin sinne muutaman pajunoksan tuomaan lisää pääsiäisen tuntua!Koristeen ja yksityiskohtien virkaa toimitti pöydälle sirotellut pääsiäismunat.

Yhtä lailla voisi käyttää pajunkoksia, pienempiä kukka-asetelmia, erilaisia pääsiäiskoristeita, nimikylttejä, tai vaikkapa värikkäistä serviettejä.

Itse pidän tämän kattauksen hennon rauhallisesta ja keväisestä ilmeestä!


Seuraa blogia myös Instagramissa ja Facebookissa-Sasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa