Slider

Follow

Runsas syksyinen kukka-asetelma luontoa hyödyntäen

sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Olen tässä kuukauden verran fiilistellyt syksyä, ja nauttinut uskomattoman hyvistä säistä. 
Rakastan syksyä, se on aina ollut lempi vuodenaikani. Kunpa ruska kestäisi pidempään! 
Haaveeni on vielä joskus päästä matkustamaan pitkälle pohjoiseen ruskan aikaan.

Olen lisäillyt pikkuhiljaa syksyisiä elementtejä kotiimme. Vaaleat sävyt alkaa siirtyä hieman tummempien ja murrettujen tieltä. Kynttilöitä ja vilttrjä alkaa ilmestyä sinne tänne. Kaski kranssiakin olen jo ripustanut! 

Tehosteväreissä olen juuri nyt ihastunut erityisesti luumun sävyyn sekä murrettuun vihreään. 
Syksyisten murrettujen sävyjen lisäksi olen ihastunut pastilleihin, sekä kirkkaampiin väreihin, esimerkiksi lilaan ja siniseen. 
Pienissä määrin tulen lisäämään myös väriä sisustukseen, nyt meillä on esimerkiksi lilat lakanat, ja kynttilät ja kukat on aina ihanan helppo tapa lisätä ja muuttaa kodin värimaailmaa.

Väreistä puheenollen, Cat Cooeen ball maljakko sävyssä Ginger rose on ihana! Näissä kuvissa kuitenkin sand, joka sopii kaikkeen ja on aina varma valinta. Ostin Lidlista kimpun liloja krysanteemejä kolmella eurolla. Niiden kaveriksi lähdin etsimään luonnosta täydennystä, mieluummin överit kuin vajarit eikö niin.. (ihailen niin paljon hillittyjä muutaman kukan asetelmia, mutta omista asetelmista tulee aina runsaita!). 

Minulla oli selvä visio mitä lähdin hakemaan. Itseasiassa olin aika kauhea ja laitoin miehen asialle tehdessäni sillä välin kotitöitä. 
Olin kertonut mitä heiniä haluan, sillä olin kiinnittänyt huomioni tuuheisiin ja kookkaisiin, kauniin kauran värisiin heiniin joita kasvoi tienvarrella. Mies ystävällisesti lähti heiniä hakemaan, mutta, laita mies asialle ja tee itse perässä.. Hän ei ollut kuulemma kehdannut hakea tienvarresta heiniä, vaan oli mennyt poimimaan niitä läheisestä metsästä. 
Ajatus tosi kaunis, mutta ne olivat aivan erilaisia, kuin mitä olin ajatellut. Lähdin sitten itse hakemaan heinäni haha :D 
Samalla keräsin muutaman punaisen pihlajan oksan pihastamme, ja jotain kuivuneita kukkia joita en tunnistanut. Kimpusta tuli kyllä tosi hieno, vaikka itse sanonkin. Ihanat sävyt ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin tähän sopii paremmin överit kuin vajarit. 

Tänään aloitin myös makuuhuoneessa isomman muodonmuutoksen, ja sekin saa tunnelmallisemman ilmeen. En malta odottaa, että saan sen valmiiksi! 

Mitäs tykkäätte tästä kimpusta ja olkkarin fiiliksestä? 2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Uuden kotini sisustus on vaiheessa ja minua kiinnostaisi tietää mistä sohvan yläpuolella oleva sisustustaulu on hankittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos paljon ��
   Luulen että se löytyy vielä Desenion valikoimasta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa