Slider

Follow

2-vuotis syntymäpäiväjuhlat, kauneimmat koristelut juhliin

torstai 18. kesäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Confetti Helsinki kanssaViikonloppuna vietimme Liljan 2-vuotissynttäreitä, ja vihdoin ennätän kirjoittaa niistä tänne blogiin.
Viikonloppu ja tämä alkuviikko on ollut kiireisiä synttäreiden, töiden ja lastenhoidon merkeissä.

Samalla juhlimme myös ihanan pikkuveljeni Eemin aikuistumista, hän täytti jo 18 vuotta!
Eli meillä olikin sitten 20-vuotisjuhlat :)

Confetti Helsingin kanssa myös arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti Confetti myymälöihin, arvontaan pääset osallistumaan Instagram profiilissani! Linkit postauksen lopussa.
"Tämä on sinun matkasi, ja yksin sinun. 
Muut voivat kulkea rinnallassi, mutta kukaan ei voi kulkea puolestasi"Tyttäreni Lilja ja veljeni Eemi ovat syntyneet samana päivänä. Jotenkin niin hassua, että vuosia sitten olen pidellyt pientä veljeäni, ja silloin en tiennyt että vuosien päästä, täsmälleen samaan aikaan vuodesta, pitelen omaa pientä tytärtäni.

Päätimme juhlia näitä synttäreitä samaan aikaan, koska syntymäpäivä on kuitenkin täsmälleen sama ja tietysti kutsuisimme jotakuinkin samat vieraatkin juhliin. Eikä olisi kuin yksi koti siivottavana ja koristeltavana.
Tykkään muutenkin panostaa juhliin, mutta nyt halusin vielä vähän enemmän laittaa kotia, sillä onhan 18 vuotissynttärit kuitenkin vähän isompi juttu. 

Värimaailma oli aika neutraali, ja varmistettiin myös juhlan sankarilta (Liljan mielestä kaikki on VAU), että sävyt kelpaa.

Juhliin kutsuttiin vain lähisukulaiset ja kummit, ja paikalle tuli myös mun yksi läheinen kaveri tyttärensä kanssa.

Sain valita Confetti Helsingin valikoimasta aivan upeat koristeet. Selasin valikoimaa ensin verkkokaupasta, ja tuotteet hain Helsingin myymälästä, joka sijaitsee kotimme lähellä Helsingin Herttoniemessä. Kauppias oli laittanut meille kaikki valmiiksi, ja miten kauniit juhlat saimmekaan!

Valikoima on tosi hyvä, ja koristeita hakiessamme ostin vielä ylimääräisiä ilmapalloja ilmapallojen "irtolaarista". Ilmapalloissa oli niin herkullisia värejä, ettei niitä voinut sinne jättää. 
Nämä pallot sitten ripustin ulko-oveemme sekä eteiseen, toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

Rakastan kukkia, ja perinteisesti kakkuunkin tuli koristeeksi kukkia. Kukat hain paikallisesta kukkakaupasta.

Puinen Onnea kyltti, viiri, sekä numerotähtisädetikut löytyivät Confetti Helsingin valikoimasta. 
Kerroin, etten nyt halua kynttilöitä koronan takia, ei ehkä olisi kovin korrektia ja turvallista puhallella nyt kakkuun, jota kaikki kuitenkin syövät. 

Onneksi valikoimasta löytyi numerotähtisädetikkuja korvaamaan kynttilät, jotka olivat tosi hauskan näköiset, kauniit, ja turvalliset.

Lisäksi meille tuli muutamassa eri värissä viirejä, valkoista serpentiiniä ja pom pomit, ruusukultaiset pahvimukit ja metallinhohtoiset paperipillit, sekä pari nippua heliumilla täytettyjä ilmapalloja. 
Seinälle tuli Happy Birthday -viiri sekä ilmatäytteiset numeropallot, jotka saa kätevästi ripustettua narulla, tai kiinnitettyä seinään kaksipuoleisella teipillä niinkuin minä tein. 

Viirit pystyy hyvin uusiokäyttämään, joten säästän ne tulevia synttäreitä varten!Synttärijuhlat olivat tosi kivat ja koristeet niin kauniit! 
Ihanan juhlava tyyli syntyi käden käänteessä. Kaikilla oli hyvä fiilis, ja sääkin suosi oikein isolla kädellä. Niin ihanaa!

Minulle pienyrittäjyyden ja paikallisuuden tukeminen on tärkeää. Pienyrittäjää voi parhaiten tukea ostamalla paikan päältä mikäli mahdollista. 
Confetista voi varata tuotteet valmiiksi sähköpostilla tai soittamalla, ja noutaa tuotteet paikan päältä myymälästä viettämättä siellä sen enempää aikaa.
Valikoimaa voi tarkastella valmiiksi osoitteessa www.confetti.fi.

Synttäreitä vietettiin aluksi meillä kotona, ja illemmasta siirrytiin meidän pihaan. 
Samana viikonloppuna myös kuvaaja ystäväni tuli ottamaan Liljasta 2-vuotiskuvat ja meistä perhekuvia. Itsekin nappasin pari kuvaa reissulta. 
Oli niin ihanaa olla kerrankin kameran toisella puolella!
Jotenkin mulla oli ihan tosi hyvä fiilis istuskella kesämekossa nurmikolla kauniissa miljöössä, toisen ohjattavana. Tiedän, että Pipsa osaa etsiä parhaat kuvakulmat ja kuvista tulee varmasti aivan ihania, odotan niitä innolla. 

Kannustan kyllä kaikkia edes kerran elämässään käymään kuvattavana, ja kiinnittämään huomiota siihen että kuvaajan tyyli on sun makuun. Kaikilla kun on oma tyylinsä, niin siten oot varmimmin tyytyväinen lopputulokseen. Hyvä kuvaaja osaa ohjata kuvattavaa lempeästi ja löytää kaikista parhaat puolet ja saa ikuistettua ne kuviin.
Ehkä maailman suloisin 2-vuotias! 

Otettiin toinen pallonippu rekvisiitaksi mukaan. Lilja ei ollut enää yhteistyöhaluinen eikä suostunut ottamaan palloja käteensä, mutta kerkesin kuitenkin yhden kivan kuvan ottamaan,
Mun mielestä aivan ihanan näköistä ja kiva kontrasti, kun pieni ihana tyttö on ulkona ilmapallojen kanssa <3

Ja hei kaikki nämä Confetissa myytävät kumipallot on biohajoavia, ihan mahtavaa!

Tässä vielä kuvia meiltä juhlapäivänä.

Eikö tullutkin kivan näköistä?Ihania juhlatuotteita ja  Confetti Helsingin Instagramia pääset seuraamaan täältä ja facebook sivuja täältä.

Blogin instan löydät @villasasa 

Muista käydä osallistumassa lahjakortin arvontaan Instagramissa! :)


-Sasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa