Tai muuten vain haluat päästä mahdollisimman helpolla pääsiäisjälkiruoan kanssa?
Siinä tapauksessa tämä on sulle!
Meillä on ollut lasten kanssa nyt sen verran vipinää ja vilskettä, että ajattelin luistaa pääsiäiskakun tekemisestä ja päästä vain mahdollisimman helpolla.
Näihin jälkkäri muniin tulee vain kolme ainesosaa + koristeet!
Suklaamoussella täytetyt pääsiäismunat
Tarvitset:
-Suklaamunia
-100g (tummaa) suklaata
-200g kuohukermaa
Koristeeksi:
Nonparelleja, mintunlehtiä, tai esim. valkosuklaarouhetta.
Suklaamoussen valmistus:
Mittaa ½ dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä noin 30-asteiseksi.
Vatkaa loppu kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon ja annostele puolitettuihin suklaamuniin.
Anna jähmettyä jääkaapissa ½-1 tuntia. Koristele nonparelleilla tai valkosuklaarouheella.
Tarjoile!
Seuraa blogia myös Instagramissa ja Facebookissa
-Sasa
Hyvältä näyttää! Täytyy varmaan seuraavalla kauppareissulla ostaa ainekset:D
VastaaPoistaNämä oli kyllä hyviä ja super helppoja, mutta todella makeita :D
Poista