Slider

Follow

Jälkiruoka vinkki: Helpot suklaamoussella täytetyt pääsiäismunat

perjantai 10. huhtikuuta 2020

Peukalo keskellä jauhokämmentä?

Tai muuten vain haluat päästä mahdollisimman helpolla pääsiäisjälkiruoan kanssa?

Siinä tapauksessa tämä on sulle!




Meillä on ollut lasten kanssa nyt sen verran vipinää ja vilskettä, että ajattelin luistaa pääsiäiskakun tekemisestä ja päästä vain mahdollisimman helpolla.

Näihin jälkkäri muniin tulee vain kolme ainesosaa + koristeet!

Suklaamoussella täytetyt pääsiäismunat 

Tarvitset:

-Suklaamunia
-100g (tummaa) suklaata
-200g kuohukermaa

Koristeeksi:

Nonparelleja, mintunlehtiä, tai esim. valkosuklaarouhetta.

Suklaamoussen valmistus:

Mittaa ½ dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä noin 30-asteiseksi.
Vatkaa loppu kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon ja annostele puolitettuihin suklaamuniin.
Anna jähmettyä jääkaapissa ½-1 tuntia. Koristele nonparelleilla  tai valkosuklaarouheella.

Tarjoile!





Seuraa blogia myös Instagramissa ja Facebookissa

-Sasa

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Täytyy varmaan seuraavalla kauppareissulla ostaa ainekset:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä hyviä ja super helppoja, mutta todella makeita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa