Slider

Follow

Mayfly Visuals -Boheemi perhekuvaus

perjantai 9. elokuuta 2019

Esittelyssä Mayfly Visuals

 

Instagramini inboksiin tipahti viesti.

Mayfly Visuals Vera kysyi, olisinko kiinnostunut tulemaan perheeni kanssa hänelle kuvattavaksi.
Valokuvaus kiinnostaa aina, ensinnäkin hyödynnän kuvia tänne blogiini ja Instagramiini
ja toisekseen arvostan todella paljon  valokuvia muistoina. Ihminen ei pysty kovinkaan kauaa pitämään muistoa selkeänä kuvana mielessään, mutta valokuvan kautta pääsee aina palaamaan niihin ihaniin ja tärkeisiin hetkiin.
Pikainen katsaus Veran profiilliin ja olin myyty, juuri tällaista luonnollista ja boho tyylistä kuvaustapaa tällä hetkellä ihannoin.

Ennen kuvauspäivää sovimme yhdessä kuvausajan ja paikan. 
Vera ehdotti kaunista Lauttaraaren rantaa, joka oli hänelle jo entuudestaan tuttu ympäristö. 

Sovimme myös lasten ja aikuisten vaatteista, sekä kuvauksen sisällöstä.
Onneksi toiveemme ja visiomme osuivat yksiin!


Mayfly Visualsilla on omaa kuvausrekvisiittaa, ja sainkin lainata ihanaa mekkoa, joka sopii myös raskausajan kuvauksiin. Lilja lainasi myös mekkoa.
Sovimme, että kuvataan sekä koko perhettä että myös lapsia.
Minun pyynnöstäni otimme myös aivan ihanat imetyskuvat.

Vera oli  juuri hankkinut myös bambuiset onget, joita pojat pääsivät kokeilemaan.
He olivatkin siitä erityisen innoissaan. Harmitti, kun joutuivat jättämään onkimisen kesken ja jatkamaan kuvauksia.
Mutta uskon että vähän vanhempana he osaavat arvostaa näitä ihania kuvia ja muistoja!

Kuvattavana oli todella leppoisa ja helppo olla, Vera ohjaa kuvattavia lämpimästi ja rennosti, ja hänen kuviaan varten ei tarvitse varsinaisesti poseerata, vaan hänellä on taito ikuistaa luonnostaan kauniit hetket.

Instagramin puolella on arvonta! Jos nämä kuvat kolahtaa suhun yhtä paljon kuin muhun, ja pääset kuvattavaksi pääkaupunkiseudulle, niin käy ihmeesä osallistumassa!


Tässä  teille kuvia meidän päivästä


Eikö olekin täydellisiä?
Olen todella tyytyväinen saamiini kuviin!


Tässä Veran oma esittely itsesään. Hänen ajatuksensa käyvät täysin yksiin omieni kanssa:


"Hei sinä siellä, tervetuloa! Sait pienen hymyn jo huulilleni

Mayfly Visualsin takana olen minä, kahden pikkiriikkisen äiti sekä vaimo, mitä ihanimmalle miehelle. Tarinani alkaa vuonna 1990 Kätilöopiston sairaalasta. Sain syntyä perheeseen, jossa oli jo kaksi minua vanhempaa sisarusta ja rakastavat vanhemmat, myöhemmin sain vielä ihan parhaimman pikkuveljen. Luonto on ollut aina osa elämääni ja jo pienenä tyttönä kotiovestamme avautui metsämaisema, jonka takaa pellot, joilla juoksimme vapaina whippettiemme kanssa.  

Olen aina viihtynyt myös hyvin siellä, missä on ihmisiä, uusia tarinoita jaettaviksi. Ei ollut siis ihme, että opiskelin ensin sosionomin ammattiin lukion jälkeen. Olen saanut työskennellä sosiaalialan eri kentillä vauvasta vaariin, kulkien pienen osan mukana ihmisten arjen matkaa. Jokin kuitenkin puuttui vielä. Lopulta toukokuussa 2016 syntynyt esikoisemme antoi siivet selkääni, kohti omia unelmiani. Äitiysloma oli minulle paikka pysähtyä ja lapsen hoidon ohessa opiskella uuteen ammattiin. Aloin tekemään valokuvausta syksystä 2017 toiminimellä "Vera Maria photography".

"Minua on aina kiehtonut ajatus siitä, ettei nykyhetki olisikaan täysin mennyttä huomenna."


Kellon viisarit lyövät kyllä eteenpäin, mutta kuvatessa eivät ne itselleni tärkeät hetket enää olleetkaan vain mennyttä aikaa. Pystyn edelleen palaamaan niihin lapsuuteni hetkiin, kun juoksimme pelloilla. Muistan edelleen sen parhaan kaverini, meidän karvakuonon, joka nuoli naamani märäksi ja hyppi iloisesti vastaan aina, kun joku tuli kotiin. En ole unohtanut niitä, sillä minulla on valokuvat, joihin palata.

"Mayfly Visualsissa yhdistyvät nyt ne kaikki unelmani; luovuus, ihmiset ja luonto."


Tuuli ja tuisku, suolaiset vesipisarat kasvoilla, kesän hellivä aurinko, se kun pikkuisesi oppi pyöräilemään, juoksi hurjapäänä pitkin peltoja. Mitkä hetket sinä haluaisit vielä tuntea ja kokea uudelleen. Mihin hetkiin haluaisit palata, mitä muistaa."Hetket katoavat, mutta muistot säilyvät aina"


Kerro minulle sinun tarinasi niin talletan sen kuviksi ja sinä, perheesi kuin läheisetkin voitte palata niihin vielä vuosienkin takaa.

Kuvaustyylini on dokumentaarinen, luonnonllinen ja aito.
Vangitsen kuviin ne aidot elämän onnistumiset ja tärkeät kasvut unohtamatta yhtäkään kiukunpuuskaa. Sillä mitä pieni tutkimusmakailijasi olisi ilman sitä kaikkea juuri hänelle ominaista luonnetta. Tule siis juuri sellaisena kuin olet, sillä sinä riität. Kuvaustyyliäni teidän tarinankertojana tukee upea Suomen miljöö, joka tarjoaa uskomattomia jokia, peltoja, metsiä ja kaupunkeja. Joten innostun erityisesti jokaisesta kuvauksesta ulkona ympäri vuoden. Lapsikuvaukset voidaan toetuttaa myös kotistudiollan Vantaalla. Joissakin tilanteissa myös sinun kotisi voi toimia kuvauspaikkana. Valokuvaajana heittäydyn suurella intohimolla ja rakkaudella jokaiseen kuvaukseen

Psst. Aikaisemman ammatin pohjalta minulla on erityisosaaminen juuri lapsi -ja perhekuvaukseen. Lapsien- ja perheiden kanssa työskentely ja kotiäitinä olo on opettanut minulle muuntautumista ja heittäytymistä hetkeen. Kuvauksissa mennään lapsen ehdoilla, lapsentahtisesti, lorutellen, laulellen ja leikkien ja erityisesti tutkien!"

Mayfly Visualsiin saa yhteyden kotisivujen kautta:
www.mayflyvisuals.com

Ja instagramin kautta:
www.instagram.com/mayflyvisuals-Sasa

Seuraa myös Facebookissa ja Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivut

Theme Designed By Hello Manhattan
|

copyright Sasa Villa

Copyright Sasa Villa